Pátek, 24. Březen 2017, Decin, ZRNÍ / Turné k nové desce Jiskřící / Děčín / 24.3.2017

Od 24. Březen 2017 - 22:00
Do 25. Březen 2017 - 2:00
Ukázat mapu
43 Lidé , kteří se účastní
Popis události
ZRNÍ
Charakteristický sound a k dokonalosti dovedená kombinace elektroniky a písničkářské poetiky
S talentem na melodie, mísením moderního zvuku, současné elektroniky a písničkářské poetiky jsou ikonou novátorství a hledačství na české alternativní scéně. Od hraní na ulici se talentem a pílí vypracovali na její pomyslný vrchol. Vzhledem ke stylové otevřenosti a instrumentální zralosti je v jejich nezaměnitelné hudbě slyšet akordeon i beatbox, flétna i experimenty s looperem. Kolektivně utvářená akusticko-elektronická hudba s mnohovrstevnatými texty se tak chvílemi ponořuje i do muzikantských krajin taneční hudby a ambientu. Jejich osobitý projev na pódiu je stejný jako jejich muzika: autentický, hutný, energický a hypnotický.
Bez kalkulu, kompromisů a velkého labelu za zády sklízejí jejich desky ceny a nominace. Kromě vyprodaných klubů a hraní na velkých festivalech na hlavních podiích v hlavních časech jsou například majiteli ceny Anděl 2012 za Objev roku.

Pod producentským dohledem Ondřeje Ježka a elektronického experimentátora Jonatána Pastirčáka alias Pjoni (SR) natočili ve Španělsku desku, kterou si opět sami vydávají. Páté řadové album vyjde letos v březnu, kdy startuje i Turné k nové desce.
Zrní je hra. Zrní je pohyb.
Složení kapely
Jan Unger / zpěv, kytara, flétna
Jan Juklík / kytara, zpěv
Jan Fišer / housle, zpěv
Jan Caithaml / baskytara, zpěv
Ondřej Slavík / bicí, akordeon, beatbox, zpěv
Diskografie
2015 – Čtyři Honzové a jeden Ondřej v severní části Střeleckého ostrova (Zrní živě akusticky)

Zobrazit více
2014 – Následuj kojota
2012 - Soundtrack ke konci světa
2012 - Kolik váží vaše touha (záznam hudby k tanečnímu představení)
2011 - Hrdina Počítačový hry jde do světa
2009 – Voní



Více info
FACEBOOK: www.facebook.com/kapelazrni

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/explore/tags/zrni/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/zrni00

ZRNI SHOP: http://www.zrni.cz/obchod

TWITTER: https://twitter.com/zrni

WEB: www.zrni.cz

ZRNÍ / Turné k nové desce Jiskřící / Děčín / 24.3.2017, Decin událost

15. Prvomájový Festiválek

15. Prvomájový Festiválek

Pondělí 01. Květen 2017
18 shares
Společný Odjezd Na Škoda Sraz Doksy

Společný Odjezd Na Škoda Sraz Doksy

Pátek 19. Květen 2017
4 shares
T-Mobile Olympijský běh - Děčín
Středa 21. Červen 2017
11 shares
Ples Karatedó Steklý 2017
Pátek 12. Květen 2017
11 shares
Agility závod "O pohár města Děčína"
Čtvrtek 28. Září 2017
13 shares
Aby porod nebolel
Sobota 27. Květen 2017
2 shares
Garage party No2 - tentokrát "Palačinková"
Čtvrtek 11. Květen 2017
10 shares
Čarodějnický víkend v DÍLNĚ
Pátek 28. Duben 2017
3 shares
Alexander Peroutka - Jednota / UNITY
Pátek 28. Duben 2017
3 shares
27ka na krku
Neděle 30. Duben 2017
3 shares
Více zajímavých akcí
Získat doporučení na události na základě vašeho vkusu z Facebooku. Získej ho ihned!Ukažte mi vhodné akce pro měNyní ne